Sorte maline koje kompanija Sharr Berry može da vam isporuči su: Meeker, Willamette i Polka. Sezona berbe: Meeker i Willamette (jun, jul), Polka (jul, avgust, septembar).

U slikovitom okruženju opštine Štrpce, kompanija Sharr Berry DOO izdvaja se kao vodeći snabdevač vrhunskih zamrznutih malina. Sa preko 100 hektara zasada malina na teritoriji opštine, Sharr Berry DOO ima privilegovan položaj u središtu Štrpca, što omogućava brzu i efikasnu obradu malina odmah nakon berbe.

Tri ključne sorte malina koje kompanija Sharr Berry može da vam isporuči su Meeker, Willamette i Polka. Svaka sorta ima svoje specifičnosti u pogledu sezone berbe i dostupnih količina. Meeker i Willamette beru se u junu i julu, dok je sezona Polke u julu, avgustu i septembru.

Jedna od glavnih prednosti kompanije Sharr Berry je sposobnost očuvanja visokog kvaliteta malina zahvaljujući lokaciji blizu velikih površina zasada. Nakon berbe, maline se odmah transportuju i podvrgavaju procesu zamrzavanja, čime se zadržava svežina i hranljivost voća.

Miker – zamrznuta malina

Kompanija Sharr Berry nudi zamrznutu malinu sorte Meeker u rasponu od 100 do 200 tona godišnje. Kupcima se pruža mogućnost izbora između originala i rolend kvaliteta, a pakovanja se prilagođavaju specifičnim zahtevima svakog kupca.

Za sortu Willamette, koja takođe ima sezonu berbe u junu i julu, dostupni su original i rolend kvalitet zamrznute maline. Kao i kod Meekera, kompanija Sharr Berry priprema pakovanja prema zahtevima kupaca. Sorta Polka, koja se bere u julu, avgustu i septembru, dodatno obogaćuje ponudu kompanije Sharr Berry. Kada je u pitanju dostupna količina maline Polke ona može biti u rasponu od 30 do 60 tona.

Sharr Berry DOO predstavlja pouzdanog partnera za snabdevanje zamrznutim malinama vrhunskog kvaliteta. Naša posvećenost brzoj obradi, očuvanju svežine i prilagodljivosti prema zahtevima kupaca čini nas liderima u ovoj industriji u Štrpcu. Za sve one koji traže pouzdane dobavljače zamrznutih malina, Sharr Berry DOO je pravi izbor. Za više informacija možete nas kontaktirati OVDE

Maline Strpce
Zamrznute maline