Frigofer

Frigorifer SHARR BERRY LTD prodhon, përpunon, blerjet dhe mjedër ngrira. Edhe, kemi blerë boronicat, kërpudha, manaferra të egra. Cilësi fidane mjedrës ju gjithashtu mund të blini në kompaninë tonë. Nëse ju doni për të arritur bashkëpunimin e biznesit me SHARR BERRY frigorifer si një nënkontraktor apo klient, ju mund të na kontaktoni në +377 45 633 404 ose info@sharrberry.com